Hassuttelua, lämpimämpää ja vintagea.

Eihän sille voi mitään, että isot tupsut ovat AIVAN ihania! Muunsin yhden näistä korviasuojaavista hiuspannoista "pon-Pon"-hiuspannaksi.
Isot tiiviit tupsut lämmittävät... VAIN toista korvaa! Jostakin pitää aina tinkiä. Lanka tosin on ihastutavaan pehmeää Novita Alpaca-villalankaa.
Ihanan värikkääseen Puro-langasta neuloen ja virkaten valmistettuun myssyyn, lisäsin vielä ihanan oranssinvärisen fleecekangasvuorin. Myssy on ihanan lämmin ja sopii hieman isompaankin päähän, tai hatun alle mahtuu pidemmätkin hiukset.

Siinä kun se fleeckangas oli leikkuupöydällä, leikkasin ja ompelin siitä vielä hupun, jossa on piiiitkä kaulaliina. Pitihän sitäkin kokeilla, hih.


' 60-luvulla käytetiin paljon "pilleri"-hattuja, joten päätin valmistaa sellaisenkin. Huovan höyryttäminen ja kiskominen olikin oivallista puuhaa näin talvi-aikaan, tuli aika lämmin. Pillerikin valmistui, aitoon vintage-tyyliin.

Vintage ei tietenkään voinut jäädä yhteen hattuun, vaan puhdistin ja ompelin uudet ripsinauhat, joskus aikoja sitten kirpparilta ostamaani, ihanan samettihuopaiseen mustaan hattuun ja nyt se on kuin UUSI!


Olen jo hetken aikaa mietiskellyt, että jospa "heittäytyisin" ihan vapaalla linjalla johonkin ihan hassuun hatuntekoon, hmmm. Täällähän se sitten näkyy.

Kommentit

  1. Unohtui!!! Nämäkin tuotteet ovat myynnissä verkkokaupassani: www.sannodesign.fi/verkkokauppa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Voit lisätä tähän kommentisi:

Suositut tekstit