Bellapuoti verkkokauppaa

VERKKOKAUPASTA


Aikaa on taas kulunu mietiskellessä ja tutkaillessa eri vaihtoehtoja.
Mikroyrityksillekin löytyy nyt eri kanavia tuoda tuotteensa verkkokauppaan,, ilman uskomattoman suuria invastointeja. Verkkokaupan ylläpito, maksusopimusten teko ja kuljetus sopimusten teko, ovat oma, aikaa vievä työsarka, verkkokaupan perustamisessa.

Tarjolla on useita eri verkkokauppoja, kauppapaikkoja ja omia verkkokauppasovelluksia. Vaikeutena on löytää se omiin tarkoituksiin sopiva ratkaisu. Olen katsellut, vertaillut ja myös pitänyt ja edelleen pidän myös omaa verkkokauppaa. Samalla olen myös liittynyt Hämeen Sanomien ylläpitämään "verkkokauppayhteisöön" BELLAPUOTIIN. https://bellapuoti.com, tämä on verkkokaupan pääsivu, josta pääsee eri tuotekategorioihin, joista löydät eri valmistajien tuotteita.

Jokaisella kauppialla on myös oma aladomain ja meillä se on seuraava: https://sannodesign.bellapuoti.com  Tervetuloa tutustumaan, siellä nyt oleviin tuotteisiin. Lisään sinne tuotteita, lähes joka päivä. Lähes kaikki maksutavat ovat käytössä ja Itella toimittaa kirjeet ja paketit perille, todella kätevästi. Muitakin toimitustapoja toki voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Jouluksi lahjat kotiin, helposti ja valiten suuresta valikoimasta erilaisia tuotteita.

Lunta meillä, täällä etelässä, on vielä vain vähän, siksi virkkasin KAKTUS-langasta lumihiutaleita ikkunaa ja sen takana näkyvää maisemaa somistamaan.

Kommentit

  1. Heippa hei Hatuntekijä :) kun kerran piipahdin täällä päätin tervehtiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tervehdyksestäsi. Iloista vuodenjatkoa sinulle Marjaterttu.

      Poista

Lähetä kommentti

Voit lisätä tähän kommentisi:

Suositut tekstit